Hvem er vi?

Vores team

Herunder information omkring vores medarbejdere samt kontaktinformation – kontakt os endelig.

Steen Douglas Bruun

CEO, Forsikringsmægler og seniorpartner

Tlf. nr. 29 70 99 99
Mail: sdb@cowins.dk

Trine Hviid Larsen

COO, Forsikringsmægler og seniorpartner

Tlf. nr. 41 62 79 95
Mail: thl@cowins.dk

Marco R. Schmidt

CTO, Forsikringsmægler og seniorpartner

Tlf. nr. 60 22 44 30
Mail: ms@cowins.dk

Lars Wayland

CSO, Forsikringsmægler og seniorpartner

Tlf. nr. 20 63 72 61
Mail: lw@cowins.dk

Hvem er Cowins Forsikringsmægler

Cowins Forsikringsmægler er stiftet med det formål at være din uvildige forsikringsrådgiver, og vi sælger ikke forsikringer – vi hjælper dig med at købe.

Du får samtidig en specialiseret forsikringsgennemgang, hvor vi vurderer alle risici – lige fra brand til cyber-angreb.

Erhvervsforsikringer kan være ganske uoverskueligt – det ved vi.
Ikke desto mindre er det også et område hvor det er ganske vigtigt, at vide præcis hvad der står med småt og tilpasse sine forsikringer løbende, da markedet udvikler sig konstant.

Lige fra analyse af din virksomheds forsikringsbehov – til den daglige kontakt og rådgivning ønsker vi, at give dig tryghed og overblik omkring din virksomheds forsikringsløsning.

Dette gør vi samtidig med, at vi bidrager effektivt med faglig viden og rådgivning, som giver dig en god forsikringsøkonomi – det tror vi nemlig på giver et godt og langt samarbejde.

Enkelt

Hvorfor gøre det svært? – vi vil gerne gøre forsikring enkelt. Vi er med som din professionelle og uvildige rådgiver i hele processen fra analyse af din virksomheds forsikringer, den daglige kontakt samt administration og skadeshåndtering.

Vi siger tingene så de er til at forstå og møder dig, der hvor du er uanset dit kendskab til forsikringer. Vi kommer ikke med smarte og indviklede forsikringsudtryk samt uigennemskuelig aftaler, som forvirrer mere end det gavner.

Enkelthed, gennemsigtighed og ordentlighed er grundstenene for et godt og langt samarbejde.

Forsikring

Vi har tilsammen over 80 års erfaring i forsikringsbranchen.

Erfaring, viden og rådgivning alene ud fra din virksomheds interesse er det du får stillet til rådighed når du indgår samarbejde med os.

Vi ønsker at tage ansvaret for din virksomheds forsikringsløsning, optimere den til dit skræddersyede behov og løbende, sammen med dig, sørge for, at den altid lever op til dine forventninger.

Samarbejde

Vi arbejder ene og alene ud fra din interesse og bidrager med alt den erfaring og viden samt de værktøjer, som vi har udviklet til din fordel, så vi sammen kan sikre dig de optimale forhold både hvad angår dækning og pris.

Vi ønsker tætte og langsigtede relationer og tror på at de løsninger, vi kan levere, skaber værdi for dig både nu men også over tid.

Det er vigtigt for os, at din virksomhed har den bedste løsning. Skulle det mod forventning vise sig, at du i samarbejdet med os ikke kan opnå en bedre løsning end din nuværende, vil vi rådgive dig til at fortsætte med uændret forsikringsløsning.