FORSIKRINGSMÆGLER – vi vurderer din risiko og sikrer din dækning

CO*WINS finder dine største forsikringsrisici, inden skaden sker. Som forsikringsmægler og rådgiver gennemgår vi eksempelvis virksomhedens produktionsanlæg, bygninger, it-systemer og erhvervsansvar og udarbejder en kritisk rapport over dine risikoområder.
Book et uforpligtende møde

Uvildig forsikringsrådgivning

CO*WINS er som forsikringsmægler din uvildige rådgiver, som analyserer dine risici, vurderer dit forsikringsbehov og forhandler de konkrete forsikringer til dig hos vores samarbejdspartnere.

Vi rådgiver faglige organisationer, a-kasser, erhvervskunder, industrikunder og porteføljekunder om forsikringer og erhvervsrisiko. Næsten alle vores kunder har ved gennemgang af erhvervsforsikringerne vist sig at have betydelige fejl i deres forsikringsdækninger – også selv om de troede, at der var dækning.

En manglende forsikringsdækning kan beløbe sig til flere millioner kroner, så en potentiel skade kan betyde konkurs.

Bedre erhvervsforsikring med lavere præmie

CO*WINS skræddersyr forsikringsløsninger og optimerer risikostyring – og i samtlige sager har vi forhandlet lavere forsikringspræmier til vores kunder. I samarbejde med dig finder vi eksempelvis manglende dækning i dine forsikringssummer, fejl i beskrivelsen af virksomheden og jeres arbejdsområder og manglende omfang i dækningen. Derefter udarbejder vi et forsikringsprogram, der dækker jer optimalt.

Vi kontrollerer dine nye forsikringspolicer for at sikre, at prisen og dækningen er korrekt, inden vi overgiver policerne til dig. Denne kvalitetskontrol sparer dig yderligere tid og ressourcer.

Læs om, hvordan vi opbevarer dine persondata i vores persondatapolitik