Hvordan arbejder Cowins forsikringsmægler?

“En forsikringsmægler er en uvildig rådgiver, som kan hjælpe dig med at vælge det forsikringsselskab, som kan give dig den helt rigtige dækning til den bedst mulige pris”
  – Finanstilsynets ordforklaring.

Det kan vi hjælpe med

1. Analyse af behov

Vi udarbejder en analyse og forsikringspolitik. Vi tager udgangspunkt i din virksomhed samt de ønsker du måtte have omkring dine risici.

2. Gennemgang af forsikringsløsning

Vi gennemgår din nuværende løsning, for at se om der måtte være evt. problemstillinger der kræver handling her og nu.

3. Udbud af forsikringsløsning

Analysen sendes i udbud hos forsikringsselskaberne og vi sammensætter sammen den optimale forsikringsløsning. Beslutningen ligger hos dig, men arbejdet og ansvaret er vores.

4. Uvildig og uafhængig rådgivning

Under hele processen kan du altid stole på vores uvildige og uafhængige rådgivning, Vi er din forsikringsmægler og arbejder alene i din interesse.

5. Overblik, skadeshåndtering og administration

Du kan til enhver tid via dit kundelogin tilgå din løsning og se de relevante dokumenter som du måtte have brug for i dagligdagen. Vi bistår dig selvfølgelig også i skadesager med vores relevante og faglige viden.

Vi tilbyder

Hos Cowins Forsikringsmægler får du en personlig rådgiver, som har kendskab til de risici, der lige netop er for din virksomhed.

Vi bliver din rådgiver overfor forsikringsselskaber og arbejder ud fra en fuldmagt og samarbejdsaftale, som vi sammen gennemgår og bliver enige om indholdet for.

I samarbejdsaftalen fremgår de aftalte punkter omkring vores samarbejde og hvordan vi bliver afregnet – vi modtager et honorar fra din virksomhed for vores arbejde.

Vi er uvildige og må ikke modtage betaling fra forsikringsselskaberne.

Efter aftalen er indgået udarbejder vi en analyse af din virksomheds forsikringer og gennemgår din nuværende løsning, for at rette op på evt. kritiske punkter med det samme.

Ud fra denne analyse udarbejder vi et udbud som vi sender til en række forsikringsselskaber, som du er med til at udvælge.

Når tilbuddene er kommet retur fra forsikringsselskaberne, sammenligner vi dem og synliggør forskelle og afvigelser, så vi kan klæde dig grundigt på til at foretage dit valg af forsikringspartner. Det vil ALTID være din beslutning omkring hvad der skal ske – Vores job er alene at rådgive og vejlede dig.

Cowins er også medlem af det internationale forsikringsmæglernetværk Euribron, så vi også kan med forsikringsløsninger hvis I opererer i udlandet.

Hvorfor vælge en forsikringsmægler?

9

Opnå den optimale forsikringsløsning

Vi kender markedet, som løbende ændrer sig og har derfor kendskab til hvor lige netop dit forsikringsbehov bedst kan opfyldes
9

Få de rigtige priser på jeres forsikringer

Vi tilpasser din løsning således du har de optimale dækninger og ikke betaler for noget som ikke er relevant.
Yderligere kan forsikringsselskaberne også nedsættes din præmie når du gør brug af en mægler.
9

Brug mindre tid og ressourcer på administration

Vi sørger for at gennemgå policer og opkrævninger således de altid er som aftalt. Vi regulerer forsikringerne efter dine ønsker og forhandler løbende de bedste priser og betingelser med selskabet.

9

Hjælp til skadeshåndtering

Vi kan være din rådgiver under hele skadesagen, således du altid har optimal assistance.

Lad os samarbejde om jeres forsikringer

Der er mange fordele ved at bruge en forsikringsmægler og vi har her til venstre nævnt nogle af disse.

Vi vil meget gerne tage en dialog med dig, så du kan høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed. Sammen arbejder vi med den løsning, som er optimal for din virksomhed, så du altid har en tryg fornemmelse, når det kommer til forsikringer.

Som forsikringsmægler er vi underlagt finanstilsynet og har derfor en ansvarsforsikring, der sikrer dig som kunde i tilfælde af forkert rådgivning.

Lad os tage en uforpligtende snak