WE ARE HIRING – SALES EXECUTIVE – FORSIKRINGSMÆGLER

Kan du sælge?

Vi søger en aktiv sælger med et solidt fundament indenfor forsikringsmægling af erhvervs- og industriforsikring. Du bliver sat i spidsen for onboarding af nye kunder. I værktøjskassen giver vi dig solide værditilbud og et professionelt team.

Vi har et tæt samarbejde mellem hver funktion i CO*WINS Int. Forsikringsmæglerselskab, der gør at vi udbygger og bevarer vores kundebase. Din position vil være helt central, når det handler om at fastholde vores vækst.

Du bliver en del af et meget velfungerende team, med højtuddannede specialister. Vores fokus ligger især indenfor mellemstore og store virksomheder i en række forskellige segmenter.   

Din opgave bliver at præsentere vores værditilbud til relevante emner, samt medvirke til at øge antallet af kunder i segmenterne.

Bliv en del af en virksomhed i vækst

Med reference til vores direktør og med sparring fra de øvrige i teamet, vil dit fokus ligge på den indledende fase af onboarding. Dit bagland er helt på plads, så du har rig mulighed for at koncentrere dig om din funktion.

Vi har mange muligheder i markedet, så vi lægger vægt på en målrettet, systematisk og struktureret tilgang, med fokus på de kunder og emner der passer ind i CO*WINS.

Om dig

Du har en baggrund indenfor forsikring til mellemstore og store erhvervskunder, og du har relevant uddannelse fra Forsikringsakademiet. 

Du har stor erfaring i onboarding af nye kunder. Denne erfaring kan du have opnået i et forsikringsmæglerfirma eller som erhvervsassurandør i et forsikringsselskab.  

Det er væsentligt at du har evner inden for projektledelse, da du leder processen indtil emnet er blevet til kunde.

Derudover lægger vi vægt på følgende egenskaber:

  • Ansvarsbevidsthed og gode samarbejdsevner
  • God til struktur og systematik
  • Godt humør, serviceminded og imødekommende
  • Forhandlingsvant på ejerleder, CEO eller CFO niveau
  • Resultatorienteret

Om os

I CO*WINS oplever du en forsikringsmæglervirksomhed med et solidt grundlag.

Vi har en positiv og uformel omgangstone, hvor vi jubler og fejrer vores succeser. Vi arbejder samtidigt dybt seriøst med en solid kundebase af store virksomheder, hvor vi virkelig gør en forskel.

Vilkår

Vi modsvarer dine indsatser med en attraktiv lønpakke og pensionsvilkår. Hertil kommer en række øvrige medarbejdergoder.

Ansøgning:

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Steen Douglas Bruun på telefon 29709999.  

Ansøgning/CV kan sendes på sdb@cowins.dk. Samtaler afholdes løbende.