Efter en fantastisk karriere indenfor forsikring har Kim Hvirgel valgt at fokusere på bestyrelsesarbejdet. Kim Hvirgel har i en årrække arbejdet på top executive niveau i Danmark og udlandet –  bl.a. som CEO for Codan Forsikring, CEO for Amlin Europe og Global Managing Director for MS Amlins Property and Casualty division. MS Amlin er en førende Global Specialty Insurer and Reinsurer. 

Nu indtræder Kim Hvirgel i bestyrelsen i CO*WINS International Forsikringsmæglerselskab.

CO*WINS blev etableret i slutningen af 2017, og har siden vokset ganske markant. Der har været speciel fokus på definerede segmenter, herunder portefølje-management, hvor CO*WINS på ganske kort tid er blevet førende i det danske marked.

CO*WINS placerer, ikke mindst på grund af de store porteføljer, tæt på 1 mia. kr. i markedet.

CO*WINS er også strategisk samarbejdspartner med EURIBRON i både Danmark og Norge. EURIBRON er et internationalt samarbejde mellem forsikringsmæglere i 84 lande på tværs af 6 kontinenter.

Steen Douglas Bruun, CEO:

”Med Kim i vores bestyrelse, har vi fået styrket vores bestyrelsesmæssige kompetencer yderligere, og jeg ser frem til en aktiv sparring i den kommende tid. Vores næste skridt er måske det sværeste for en nyere virksomhed med så stor succes og vækst, og netop her er Kim`s indsigt og evne til at sikre, at strategien bliver fulgt tæt, af afgørende betydning for os.

Kim Hvirgel er en af de helt tunge profiler i forsikringsbranchen, med en solid erfaring både nationalt og internationalt. Hans forretningsmæssige og menneskelige værdier matcher vores helt fantastisk.

Det er med stor ydmyghed, men samtidig meget stor stolthed, vi byder Kim velkommen”.

Kim Hvirgel:
”CO*WINS er en utrolig spændende og dynamisk virksomhed med stort potentiale. Jeg ser frem til samarbejdet med Steen Douglas Bruun og bestyrelsen – og til hjælpe CO*WINS til fortsat succes.

Yderligere information
Steen Douglas Bruun, CEO og ejer
+45 29 70 99 99

sdb@cowins.dk